Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020

Αξιοπιστία με χαμόγελο

Η Spicy Bites είναι, μέχρι σήμερα, η μόνη εταιρεία στη Σαντορίνη που παρέχει καθαρά και αποκλειστικά υπηρεσίες catering. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μπορούμε να παρέχουμε αναμφίβολα μόνο εξαιρετικές υπηρεσίες για την εκδήλωσή σας.

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένους και πιστοποιημένους προμηθευτές από το νησί, την Κρήτη ή την Αθήνα. Τα τοπικά προϊόντα όπως η φάβα, οι άσπρες μελιτζάνες, η κάπαρη και τα τοματίνια αποτελούν έμπνευση για εμάς που εμπλουτίζει τις γευστικές προτάσεις μας.

Ταχύτητα

Μαγειρεύουμε τα γεύματα την ημέρα της εκδήλωσης. Το φαγητό θα σερβιριστεί στη σωστή θερμοκρασία, θα έχει όλες τις μυρωδιές και τους χυμούς που θα το κάνουν νοστιμότατο και λαχταριστό. Θα είναι αδύνατο να αντισταθείτε να δοκιμάσετε κάθε πιάτο που θα έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Ευελιξία

Είμαστε πολύ ευέλικτοι με τα μενού μας και μπορούμε να τα τροποποιήσουμε ώστε να ταιριάζουν με τις προσωπικές προτιμήσεις. Οι διατροφικές σας συνήθεις και/ή οι αλλεργίες σας είναι στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσαν να είναι ποτέ! Το να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας ή ακόμα και τις περίεργες απαιτήσεις σας, είναι μια δοκιμασία που λατρεύουμε να περνάμε. Αυτό είναι που μας βοηθάει να τελειοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας.

Spicy Bites Catering - Φωτογραφία για την εξειδίκευση
Spicy Bites Catering - Φωτογραφία για την εξειδίκευση

Συνέπεια

Είμαστε συνεπείς στους χρόνους και είμαστε πολύ ακριβείς στις γεύσεις, στη ποσότητα και στη σύνθεση τραπεζιών που έχουμε συζητήσει μαζί σας.

Προσαρμοστικότητα

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα και σε τοποθεσίες που έχουν πολύ δύσκολη πρόσβαση. Μπορούμε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, εξαιτίας της ιδιάτερης δομής του νησιού, σε μια μοναδική εμπειρία ζωής για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας στους πελάτες μας και χαμογελάμε πάντα επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε!