Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020

Δείτε πως δουλεύουμε

Η εκπλήρωση των μεγαλύτερων προσδοκιών σας μέσα από μια αυθεντική, εφευρετική και αξέχαστη εμπειρία στη Σαντορίνη, είναι ειδικότητά μας. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μενού μας –καθαρά εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα του νησιού– στις δικές σας ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Το να διασφαλίσουμε ότι οι καλεσμένοι σας θα ζήσουν τις καλύτερες στιγμές τις ζωής τους απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια ώστε όλη η εκδήλωση ή το πάρτυ να έχει τη δική σας, προσωπική αισθητική.

Νύφη γιορτάζει το γάμο της και χορεύει στην παραλία ακούγοντας μουσικούς με παραδοσιακά όργανα.

Αναρωτιέστε πώς κάνουμε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα; Η διαδικασία είναι απλή και είναι η εξής:

Πρώτη μπουκιά

Όλα ξεκινάνε με την επιθυμία σας. Από εκεί και έπειτα, θα είμαστε δίπλα σας. Η επιθυμία σας αποτελεί την εμπνευσή μας. Θα μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας για να να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό μενού που θα εκπληρώνει τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγγυούμαστε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε κάθε μπουκιά που θα γευτείτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Η νύφη και ο γαμπρός γιορτάζουν το γάμο τους με γευστικά ποτά και καλούς φίλους.

Δεύτερη μπουκιά

Αφού δημιουργήσουμε το μενού, θα σας καλέσουμε να δοκιμάσετε τις γεύσεις που επιλέξατε. Θα περάσουμε μια πολύ σημαντική διαδικασία για να τις προσαρμόσουμε ακριβώς στις δικές σας, μοναδικές προτιμήσεις. Θέλουμε να είστε χαρούμενοι και ελεύθεροι από άγχος και στρες την ιδιαίτερη αυτή ημέρα της ζωής σας και να ευχαριστηθείτε κάθε λεπτό της.

Τρίτη μπουκιά

Την ημέρα του γάμου σας θα είμαστε εκεί στην ώρα μας, βεβαιώνοντας ότι όλα είναι ήδη τοποθετημένα στη θέση τους, δίνοντας μεγάλη σημασία σε όλες τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που θα τη μετατρέψουν στην πιο ωραία ημερα της ζωής σας! Το φιλικό προσωπικό μας με τα πλατιά χαμόγελα θα παρέχουν τη προσωπική τους φροντίδα για να σιγουρέψουν ότι όλα θα λειτουργήσουνε τέλεια!