Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020

Γιώργος Παπαγιάννης

Η ψυχή

Η ψυχή, όπως συνήθως αναφερόμαστε στους εμπνευστές και ιδρυτές των επιχειρήσεων, είναι ο Γεώργιος Παπαγιάννης. Με μεγάλo παρελθόν και εμπειρία στον κλάδο επισιτιστικών υπηρεσιών σε πολυτελή ξενοδοχεία, ο Γιώργος αποφάσισε το 2007 να παρουσιάσει την δική του εταιρεία με ειδίκευση στις υπηρεσίες catering. Μετά από αυτό, έχει ακουληθήσει μια διαδικασία επιτυχίας χρόνο με το χρόνο, καινούργιες γεύσεις, περισσότερες επιλογές και πολλές νόστιμες ιδέες για τα μενού της γαμήλιας δεξίωσή σας ή εκδήλωσής σας.

Τι παραμένει ίδιο στον Γιώργο; Το χαμόγελο, η φιλικότητα και η μόνιμη αναζήτηση για τα καλύτερα προϊόντα και καινοτόμες ιδέες για υπηρεσίες catering στην Σαντορίνη και τα κοντινά νησιά που θα σας κάνουμε χαρούμενους και απόλυτα ικανοποιημένους.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, η ψυχή της Spicy Bites Catering.
Ο Γιώργος Τσόκης, σεφ της Spicy Bites Catering.

Γιώργος Τσόκης

Executive Chef

Ο Γιώργος έχει διατελέσει sous chef σε γνωστές υπηρεσίες catering όπως στον Πλατή, στην Άρια και στο Intercatering. Είναι άριστος γνώστης της μεσογειακής κουζίνας, με ιδιαίτερη έφεση στην ιταλική. Η αγαπημένη του ενασχόληση τα τελευταία χρόνια είναι η ινδική κουζίνα. Ειδικότητά του είναι τα live cooking station (pasta or risotto station, barbeque, hog roast κτλ).

Του αρέσει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του συνεχώς. Γι'αυτό τον λόγο, ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης κάθε χειμώνα, ώστε να γεύεται και να βιώνει νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο Γιώργος είναι χαμηλών τόνων, απίστευτα συνεργάσιμος και απόλυτα συνεπής στους χρόνους του. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τη μοναδική ικανότητά του να δημιουργεί δικές του πετυχημένες συνταγές, φτιαγμένες με δημιουργικότητα και μεράκι.

Ο Θοδωρής Αγγελόπουλος, καπετάνιος και υπεύθυνος του μπαρ στην Spicy Bites Catering.

Θοδωρής Αγγελόπουλος

Captain and Bar Manager

Ο Θοδωρής έχει πρότερη εμπειρία σε αστικά catering (on premise catering) ως Head Waiter. Έχει πλούσιες γνώσεις όσον αφορά το μπαρ και τα κοκτέιλ. Είναι ο κλώνος του Μπάμπη Τσικλιτά και έχει πάντοτε θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο, το οποίο είναι αδύνατο να μη σας φτιάξει τη διάθεση και να σας το μεταδώσει!

Ο Δημήτρης Καραμήτρος, οδηγός και υπεύθυνος για το στήσιμο του εξοπλισμού στη Spicy Bites Catering

Δημήτρης Καραμήτρος

Driver / Set up crew

Ο Δημήτρης είναι απόλυτος γνώστης του νησιού. Γνωρίζει τη Σαντορίνη σπιθαμή προς σπιθαμή και ξέρει ακόμα και τα πιο απόκρυφα σημεία της, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις μας. Είναι υπεύθυνος για το στήσιμο του εξοπλισμού στον χώρο της εκδήλωσής σας. Είναι πάντα συνεπής στους χρόνους του και διανύει πάνω από 10.000 χιλιόμετρα ανά σεζόν για να διασφαλίσει ότι όλα θα μεταφερθούν με ασφάλεια στον τόπο της επιλογής σας.

Η Ελένη Παπαναστασίου, βοηθός σεφ στην Spicy Bites Catering

Ελένη Παπαναστασίου

Sous Chef

Η Ελένη έχει μεγάλη εμπειρία σε κουζίνες ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων. Έχει ιδιαίτερη έφεση στην κρύα κουζίνα και στα γλυκά. Τον χειμώνα λειτουργεί το δικό της εστιατόριο με ελληνική κουζίνα σε χιονοδρομικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος.

Ο Μπάμπης Τσικλιτάς, υπεύθυνος υπηρεσιών στη Spicy Bites Catering.

Μπάμπης Τσικλιτάς

Service Manager

Ο Μπάμπης έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία πολυτελείας στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα και την Πάτρα, στον τομέα του service και γενικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών. Έχει μοναδικές γνώσεις όσον αφορά το στυλ σερβιρίσματος (αγγλικό, γαλλικό, ρώσικο), μπουφέ, σερβιριστό και family style.

Έχει επίσης μεγάλη πείρα όσον αφορά τη δοκιμασία κρασιού, οινολογίας και ιδιαίτερα των προϊόντων που παράγονται από τους αμπελώνες της Σαντορίνης. Μεθοδικός και ηγετικός, είναι αυτός που έχει μια λύση για τα πάντα και το προσωπικό λατρεύει να εργάζεται υπό την εποπτία του. Με τον Μπάμπη θα είστε σίγουροι για την ομαλή και πετυχημένη ροή της εκδήλωσής σας.

Η Μαρία Χατζηφωτίου, σερβιτόρα της Spicy Bites Catering

Μαρία Χατζηφωτίου

Waitperson / Waitstaff

Η Μαρία είναι χαμογελαστή, γλυκιά και πολύ προσιτή. Είναι πάντοτε πρόθυμη να φέρει εις πέρας κάθε εργασία που της ανατείθεται και το κάνει με αμέριστη όρεξη και διάθεση για να σας ευχαριστήσει.

Ο Κλεάνθης Χατζηνικολαΐδης, οδηγός και υπεύθυνος για το στήσιμο του εξοπλισμού στη Spicy Bites Catering

Κλεάνθης Χατζηνικολαΐδης

Driver / Set up crew

Ο Κλεάνθης, είναι νέο πρόσωπο στην εταιρία μας και θα έχει τον ρόλο του οδηγού και του υπέυθυνου στησίματος εκδηλώσεων παρέα με τον Δημήτρη. Ευγενικός, πρόθυμος, αξιόπιστος πάντα χαμογελαστός με τους συνεργάτες του και τους πελάτες μας.